Bezorging
Uw bestelling boven de €50,- wordt gratis bezorgd in Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- worden bezorg- en/of pakketkosten in rekening gebracht. Zie onderstaande informatie voor de exacte tarieven.

Nederland (1-3 werkdagen*)
- Bestelwaarde onder de €50 is €3,95
- Bestelwaarde boven de €50 is GRATIS
- Meubeltransport is GRATIS

België (3-5 werkdagen*)
- Standaard verzendkosten van €5,95
- Meubeltransport is €39

Bestelling volgen
Bij pakketpost ontvangt u, als het pakket verzonden is, een track and track code van PostNL. Voor grote artikelen/meubeltransport neemt onze bezorgservice contact met u op.

Bezorging buiten Nederland/België
Bezorging buiten Nederland is mogelijk en dit proberen wij zo spoedig mogelijk te leveren. Neem voor exacte levertijd contact op met de klantenservice.

Transport
1. Artikelen dienen betaald te worden bij of voor de aflevering.
2. De levering vindt grotendeels plaats op werk- en zaterdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.
3. Voor grote artikelen neemt onze bezorgservice contact met u op over de datum van aflevering. Deze geven een datum en tijdvak aan wanneer de spullen door hun geleverd worden.
4. De bezorging is tot de eerste drempel van de begane grond, op het afleveradres. Bezorgen op een verdieping is geen probleem mits er een lift aanwezig is en de goederen hierin passen. Let op Giga Living draagt geen verantwoordelijkheid voor schade welke zijn ontstaan aan of in de woning en op het namens de ondernemer te bezorgen product, tijdens de levering. Levering voorbij de eerste drempel geschiedt derhalve in overleg met en op risico van ontvanger.
5. Er zijn geen mogelijkheden voor het takelen van artikelen, u dient dit zelf te organiseren.
6. U dient de afmeting van het artikel en de toegang zelf te meten, zodat de artikelen naar binnen kunnen

* = Mits voorradig